Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Лютий » 10 » Відкриваємо Європу разом
10:32 AM
Відкриваємо Європу разом

Знай про Європу більше


З метою ознайомлення мешканців Котовщини з європейськими цінностями та традиціями, популяризації загального європейського культурного надбання серед громадськості та молоді, розширення знань з питань європейської інтеграції в бібліотеках району на протязі року будуть проходити тематичні,  культурно-просвітницькі заходи. Першими в цьому році такі заходи відбулися в бібліотеках сіл Малий Фонтан та Куяльник.
4 лютого в
Малофонтанській бібліотеці відбулася бесіда-діалог "Сучасна Європа". На захід до бібліотеки прийшла молодь Фонтану і студенти Київського національного університету державної податкової служби. Завідувачка бібліотекою Ірина Дмитрієва  розповіла про роль Європейського Союзу у світі, ознайомила відвідувачів з культурною спадщиною країн Європи. Сподобалась присутнім і євровікторина "Знай про Європу більше", де діти отримали змогу поділилися своїми знаннями щодо історичного минулого і сучасності європейських країн.
Цього ж дня в бібліотеці села
Куяльник була проведена інтелектуально-розважальна гра "Склади карту Європи".  Учням 8 класу було запропоновано конкурси,  пов’язані з географією Європи та України.  
Завдяки цим заходам учні та студенти розширили знання про культуру, історію, традиції різних народів європейських країн.

 

Переглядів: 629 | Додав: Olga | Теги: європа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz