Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Серпень » 5 » Відкриття інтернет-центру в сільській бібліотеці
2:31 PM
Відкриття інтернет-центру в сільській бібліотеці

Сучасний інформаційний простір в бібліотеці селі Мардарівка

 

З серпня для мардарівців стало щедрим на радісні події. В день народження села, яке в цьому році відмітило 154 роки,  серед  значних дарунків  було і відкриття в сільській бібліотеці сучасного інформаційного простору. 

Інтернет центр, комфортна зона для спілкування, нові меблі, новинки художньої  літератури, - все це стало доступним завдяки підтримці Куяльницькою сільською радою бібліотечної галузі на селі та великому бажанню самих мардарівців долучитися до сучасних бібліотечних послуг, які покликані поліпшити  рівний доступ всім селянам до інформації та  навчити мешканців  користуватися новими технологіями.

Червону стрічку урочисто перерізали голова Куяльницької сільської ради Сергій Паламарчук та староста села Марія  Волинщук.  За традицією  оновлене приміщення бібліотеки освятив протоієрей церкви Св. Миколая отець Михайло.

Бібліотекар Людмила Шевченко привітала гостей віршем-присвятою  та розповіла багато цікавого про історію села, знаменні події та відомих земляків. 

Ми впевнені, що все, що відбувається зараз у селах з ремонтами закладів культури, оновленням бібліотечних просторів принесе зміни, які будуть щасливими і успішними, бо ми про це дуже довго мріяли.

Детальніше про заходи читайте на блозі ЦБС

Переглядів: 381 | Додав: Olga | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz