Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Вересень » 23 » Відкриття Інтернет-центру в бібліотеці села Липецьке
2:29 PM
Відкриття Інтернет-центру в бібліотеці села Липецьке

В бібліотеках Куяльницької громади відкрився ще один Інтернет-центр

 

21 вересня найбільше та одне з найстаріших в Куяльницькій сільській раді село Липецьке відсвяткувало свій день народження - 274 роки. Як і годиться, в день народження сільська громада отримала щедрі подарунки, серед яких було і відкриття в сільській бібліотеці сучасного Інтернет-центру.

Перерізати червону стрічку до новітнього інформаційного простору запросили голову Куяльницької сільської ради Сергія Паламарчука та старосту села Вікторію Лазаренко. За традицією оновлене приміщення бібліотеки освятив настоятель храму Святого Михаїла отець Володимир. 

Гостей привітали учні Липецької школи Ангеліна Урсул, Віктор Волочан та Ірина Ткаченко, які від імені громади подякували гостей та розповіли про значення інтернету для молодих липечан.

І відтепер бібліотека села Липецьке долучилася до когорти сучасних бібліотек Куяльницької ЦБС, які надають безкоштовні новітні послуги всім мешканцям своїх сіл. В бібліотеці є три сучасних комп’ютери, підключені до інтернету, зона WI-FI, принтер, ксерокс, де можна отримати будь-яку інформацію і одразу її роздрукувати, поспілкуватися по Скайпу, записатися до лікаря або придбати квиток на потяг, замовити товар, поповнити мобільний телефон та ін.

Хочеться відмітити, що бажання долучитися до таких послуг у бібліотекарів Любові Лунгул та Лариси Дімпул було таке велике, що вони власними силами зробили поточний ремонт, перетворивши занедбане приміщення на затишну, комфортну зону.

Ми впевнені, що майбутнє бібліотечної справи, за людьми, які люблять та цінують свою роботу, яка є на користь всій громаді.

Детальніше про відкриття читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 1260 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz