Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Лютий » 17 » Віддкриття Інтернет-центру в бібліотеці Куяльницької громади
2:14 PM
Віддкриття Інтернет-центру в бібліотеці Куяльницької громади

Сучасний бібліотечний простір - мешканцям Бочманівки

 

Відкриття інтернет-центру в селі Бочманівка  припало на два романтичних свята – День усіх закоханих та Міжнародний День дарування книжок. Цього дня Куяльницька громада зробила для всіх бочманівців  приємний сюрприз - подарувала великим та маленьким мешканцям села комфортний, затишний книжковий дім і  цілий віртуальний всесвіт! 

Під гучні оплески  червону стрічку до Інтернет-центру  перерізали голова  Куяльницької сільської ради  Сергій Паламарчук та староста Бочманівського старостинського округу Олександр  Тіора.  Голова Куяльницької громади на зустрічі з селянами відмітив , що з підключенням до Інтернету, роль книги в житті людей не зменшується, вона завжди була і залишається  єдиним джерелом здатним впливати на розвиток і почуття людей, особистості і вручив добірку сучасної літератури бібліотекарю для читачів Бочманівки.

Зі словами вдячності до всіх звернулась бібліотекарка Оксана Чиканчи, вручивши запашний коровай очільнику громади. Зворушливою була і промова  начальника відділу розвитку і культури Ольги Шапран, яка висловила  вдячність  всім, хто допоміг втілити в життя цей проект і  підкреслила що комп'ютеризація  і підключення закладів культури до Інтернету для села є нагальною і необхідною. 

Від сьогодні в сучасному приміщенні бочманівської бібліотеки виділено декілька зон: дитяча зона, зона для користувачів Інтернетом та зона абонементу, де буде зручно користувачам любого віку навчатися, відпочивати та розважатися.  А доступ до інтернет-ресурсів дозволить бібліотеці долучитись до національної програми " Дія. Цифрова освіта"  і допомогти оволодіти цифровою грамотністю мешканцям села.

Детальніше про відкриття інтернет-центру читайте на блозі ЦБС

Переглядів: 903 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz