Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Листопад » 22 » Вечір-реквієм до Дня пам'яті жертв голодомору на станції Борщі
2:07 PM
Вечір-реквієм до Дня пам'яті жертв голодомору на станції Борщі
Схилімо голови в скорботі

21 листопада в актовому залі Борщівської школи-інтернату   відбувся  вечір-реквієм "Схилімо голови в скорботі", присвячений жертвам голодомору.
Ведучі заходу,  завідуюча  бібліотекою станції Борщі Г.М. Трояновська,  спеціаліст КРЦСССДМ О.М.Скуділо та учні сільської школи розповіли про ту  страшну трагедію, яку пережив український народ у 30-х роках.  
Наочно побачити усі жахіття того часу присутні на заході змогли  при перегляді  документальних  фільмів, підготовлених та продемонстрованих методистом районної дитячої бібліотеки О.М. Зінченко. Здійснити мандрівку «чорними» сторінками минулого нашої країни допомогла також оформлена сільською бібліотекою книжкова виставка.
Учасники вечору-реквієму, а це більше 80 чоловік (діти та вчителі школи–інтернату,  учні станції Борщі та  місцеві мешканці),  запалили свічки пам’яті та пом’янули  хвилиною мовчання  великомучеників нашої історії.  А голова сільської ради В.П. Правенко та директор школи–інтернату  Т.В. Кунаренко  подякували всім, хто прийшов, щоб розділити скорботний вечір і побажали майбутнім поколінням, аби вони ніколи не забували про такий факт української історії, як Голодомор, і щоб згадка про це була в їхніх серцях, але самі вони подібного не знали.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС
Переглядів: 888 | Додав: Olga | Теги: пам'ять, голодомор, вечір-реквієм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz