Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Листопад » 4 » Вечір-реквієм до 69-ої річниці визволення України
4:20 PM
Вечір-реквієм до 69-ої річниці визволення України
Повік у пам'яті не стерти...

В рамках районної естафети пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно" 4 листопада в центральній районній бібліотеці відбувся вечір-реквієм "Повік у пам'яті не стерти...", присвячений 69-ій річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.
Розпочали захід біліотекарі відділу обслуговування О. В. Попова та Л. Є. Лук'янчук, які  розповіли студентам 3-го курсу Котовського медичного училища про оборонні і наступальні бої  великої битви за Україну, про високу ціну перемоги, яку сплатили українці у Великій Вітчизняній війні. Свій виступ ведучі поєднували з документальною кінохронікою, а також відео кліпами і популярними піснями про війну, які демонструвала на екрані бібліотекар Інтернет-центру О. Бондаренко.
Про героїчні роки оборони та звільнення Котовщини від німецько–румунських окупантів розповіла молоді бібліотекар краєзнавчого відділу Балабан Н.І.
Особливо зацікавила студентів розповідь про молодих котовських підпільників, членів нелегальних організацій «Чайка» та «Крила РАД», про діяльність професійних розвідників Ф. Ільницького і О. Федорова,  про важкі бої воїнів радянської армії за звільнення кожного села.

В кінці всі присутні були ознайомлені з книжковою виставкою «Україна в полум’ї Великої Вітчизняної війни».

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 866 | Додав: Olga | Теги: визволення України, пам'ять, війна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz