Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Квітень » 10 » Урок здоров'я в рамках проекту "Путівка в життя"
5:16 PM
Урок здоров'я в рамках проекту "Путівка в життя"

                                                                                                            Проект "Путівка в життя"

"Хочеш бути здоровим - будь!"

5 квітня 2013 року в бібліотеці станції Борщі пройшов другий захід проекту «Путівка в життя» з напрямку за здоровий спосіб життя - урок здоров'я-тренінг « Хочеш бути здоровим - будь!».

Підготували та провели захід завідуюча бібліотекою Трояновська Ганна Михайлівна та завідуюча ФАПом Туркол Світлана Миколаївна. В бібліотеці зібралися учні 8-9 класів Борщівської школи-інтернату, які є активними читачами бібліотеки та користувачами бібліотечного Інтернет-центру.

Учні прийняли активну участь в обговоренні даної актуальної проблеми та поділилися власним підготовленим матеріалом про здоровий спосіб життя, шкоду паління на організм людини, вплив алкоголю та наркотиків. Також дітей було ознайомлено з простими правилами здорового способу життя, які допоможуть їм бути завжди у формі і зберегти своє здоров'я.

Захід проводився з використанням слайдової презентації  «Школа сприяння здоров'я», сама форма викладу матеріалу була цікавою та зрозумілою для учнів. На заході була присутня вихователь класу Мазур Надія Анатоліївна.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС



 

Переглядів: 801 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz