Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Листопад » 24 » Україна speaking
12:11 PM
Україна speaking

Від "Книжкового Біг-Бену до "English speaking club"

 

18 листопада до центральної районної бібліотеки завітали старшокласники малофонтанської сільської школи на мандрівку "Книжковим Біг-Бен кварталом", який познайомив їх з історією, культурою, літературою Великобританії та розмаїттям методичної, художньої, навчальної літератури на англійській мові, представленої у фонді районної бібліотеки.
Ця подія змотивувала учнів Малого Фонтану приєднатися до учасників "English speaking club", які щонеділі збираються в районній бібліотеці для вдосконалення своєї англійської. І вже 21 листопада вони активно включилися у чергове заняття  клубу за темою "My Day". 
На протязі години школярі з Малого Фонтану, Ставків та Куяльника на англійській мові розповідали один одному про те, чим вони займаються на протязі дня.
За допомогою гри "Whose is this?" повторили матеріал минулого заняття, а за допомогою таблиць відпрацювали питальну конструкцію дієслів для "Present Simple Sense".
І як завжди, не обійшлось без улюбленої частини засідань - перегляду третьої та четвертої серій кінофільму  "My  American Cousin". Під час перегляду діти виконували завдання щодо розпізнавання вивчених граматичних конструкцій Present Simple Sense у питальних, стверджувальних та заперечних реченнях.
Так прагнення оволодіти новими знаннями розширює коло нових друзів.

 

Більше фото на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 621 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz