Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Квітень » 25 » Україна speaking
1:54 PM
Україна speaking

"English Speaking club"  - у дії

 

Набирає обертів робота англомовного клубу "English Speaking club" в центральній районній бібліотеці, розширюючи географію учасників. Все більше і більше дітей з району, долаючи значну відстань, приїжджають до райцентру, щоб навчитися спілкуватися англійською мовою з однолітками та друзями. Цієї неділі, 24 квітня, учні з сіл Новоселівка, Соболівка, Нестоїта, Станіславка, Чубівка, Малий Фонтан зібрались за "круглим столом" читацької зали бібліотеки.

Діти активно включаються в запропоновану модератором Тетяною Поповою тематику заняття, відточують конструкції мови, слухають аудіоматеріали та переглядають відеодобірки уроків, сміливо вступають у діалоги з товаришами, відповідають на питання модератора, фіксуючи граматичні звороти за допомогою фліп-чарту.

Девізом клубу є вислів "Говори - і оволодієш!" За цим девізом працює і доросла група клубу. Службовці з райдержадміністрації, бібліотекарі та клубні працівники району повільніше за школярів, але більш наполегливо та старанно долають труднощі та перешкоди в оволодінні англійською мовою, вибираючи для себе тематику повсякденного спілкування: знайомство, подорожі на різноманітному транспорті, покупки в магазині, професійна діяльність та ін. Поки що діалоги учасників викликають у присутніх посмішки, але доброзичлива підтримка модератора підбадьорює та надихає на навчання.

Більше фотографій - на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 707 | Додав: Olga | Теги: Англійська мова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz