Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Березень » 17 » Україна speaking
11:18 AM
Україна speaking

Вивчаємо англійську в бібліотеці

 

Бібліотеки України мають чималий потенціал для популяризації вивчення та сприяння підвищенню рівня володіння англійською мовою для громади, пропонують корисні електронні та книжкові  ресурси,  організують розмовні групи та гуртки. Масові заходи в рамках Року англійської мови проводять і бібліотеки нашого району.

16 березня бібліотекарі Липецької центральної бібліотеки для учнів 6-го класу презентували книжкову виставку "Улюблені книжки англійською мовою", пропонуючи дітям читати книжки на мові оригіналу, щоб краще її опанувати. Презентацію продовжила цікава гра, в якій учасники змагалися, хто більше назве фруктів та овочів англійською мовою.

Бібліотекар села Куяльник Марія Каназірська запросила читачів-дітей  на відеоурок "Вивчаємо англійську в бібліотеці", наголосивши на значенні володіння англійською мовою  для подальшого успішного життя в сучасному світі.
 
Детальніше читайте на сторінках блогу ЦБС
Переглядів: 667 | Додав: Olga | Теги: Англійська мова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz