Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Лютий » 11 » Україна speaking
2:16 PM
Україна speaking

Бібліотечні ресурси на допомогу вивчення англійської мови

 

2016 рік - Рік англійської мови в Україні. Бібліотеки країни мають потужний потенціал для популяризації вивчення та сприяння підвищенню рівня володіння англійською мовою.
Активно включилася в популяризацію вивчення англійської мови і Котовська центральна районна бібліотека. 
В залі бібліотечного абонементу розміщена
книжкова виставка "Україна Speaking" на якій представлені книги на допомогу у вивченні англійської мови,  словники, енциклопедичні видання, розмовники та твори художньої літератури на англійській мові, серед яких найбільшою увагою користується "Кобзар" Тараса Шевченка.
Видання стануть в нагоді школярам, студентам, викладачам, тим, хто хоче у будь-якій ситуації знайти спільну мову з людьми з інших країн,досягти успіхів у справах, а також всім, хто просто цікавиться англійською та хоче вдосконалити свої вміння і навички читати англійською. В подальших планах бібліотеки - і перегляди художніх  англомовних фільмів з субтитрами, і цікаві уроки з вивчення англійської мови з викладачами, і знайомства з електронними ресурсами, де можна безкоштовно оволодіти англійською.

Детальніше читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 675 | Додав: Olga | Теги: юнацтво, Англійська мова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
bibliotekar
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz