Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Квітень » 18 » Екологія: тривога наростає
10:13 AM
Екологія: тривога наростає

Екологія: тривога нарастає

В двадцятих числах квітня цього року відзначаються дві дати – це день довкілля та Міжнародний день матері-землі, які привертають до себе увагу і хочеться про це говорити, адже екологія в країні повинна бути кращого стану.

Саме 17 квітня в Новоселівській ЗОШ бібліотекарі села О. М. Швець та Г. Д. Криуліна провели для учнів 8-10 класів усний журнал «Удари экологічного набату».




На заході була презентована книжкова виставка-застереження «Екологія: тривога наростає», а також для учнів був запропонований огляд книжкових новинок «Чиста екологія – здорова нація».



Найважливішу проблему сьогодення, проблему екологічної ситуації в нашій країні та в нашій місцевості підняли бібліотекарі на сторінках журналу: «Вода – це життя на землі», «Засмічування – ворог живого», «Забруднене повітря шкідливе для здоров’я» та «Хімікати навколо нас». Назви сторінок журналу говорять самі за себе. Велике заспокоєння викликає стан водних ресурсів та способи використання їх в нашій країні. А засмічування довкілля просто жахає своїм станом на сьогодні. Не меншу загрозу для людини і навколишнього середовища несуть забруднення повітря, грунту.


Екологія – це спосіб життя і мислення кожної людини. Сьогодні вже мова йде не про те, щоб змінити життя, а щоб його врятувати. Проходять роки, але біль, завдана землі, не вщухає, рани землі не загоюються. Тому кожен із нас повинен в ці дні зробити все можливе, щоб зберегти навколишнє середовище і не бути байдужим до стогону землі.





О. Швець, зав. бібліотекою села Новоселівка

 

Переглядів: 1024 | Додав: Olga | Теги: виставка, юнацтво, година | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
bibliotekar
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz