Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Грудень » 1 » Участь в обласному онлайн-семінарі
10:37 AM
Участь в обласному онлайн-семінарі

Бібліотека в період карантину: професійна мобільність та спроможність до змін

 

30 листопада центральна бібліотека взяла участь в семінарі-презентації в режимі онлайн на платформі Zoom «Сучасна бібліотека – середовище для розвитку нового покоління», організатором якого виступила Одеська обласна бібліотека для юнацтва.

Більше 30 учасників на онлайн-платформі розглядали нові реалії та виклики сучасних бібліотек, успішні проєкти трансформації українських бібліотек, дистанційну роботу бібліотек Одещини та вели розмову про бібліотеку в новому форматі.

Приємно, що одним із спікерів семінару була запрошена директор Куяльницької ЦБС Світлана Дюгаєва, яка представила роботу центральної бібліотеки Куяльницької громади в період карантину. Виступ пройшов у вигляді відеоролику, створеного завідуючою медіацентром  Ольгою Волкунович. Куяльницька ЦБС поділилась досвідом активної роботи в умовах карантину, професійним підходом до викликів часу та спроможністю колективу до змін.

 

Онлайн-семінар пройшов на високому рівні. Серед доповідачів були заступник директора з науково-методичної роботи Державної бібліотеки України для юнацтва Т. Сопова, виконавча директорка Благодійного фонду "Бібліотечна країна" Люсьєна Шум, директорка Одеської ОЮБ О. Чоловська та методисти науково-методичного відділу ОЮБ.

Цікавою була презентація арт-галереї в Арцизькій ЦРБ та нового культурно-освітнього простору в публічній бібліотеці Балтської ОТГ.

Семінар плідно та інформативно. Кожен із учасників отримав новий досвід інноваційної роботи по обслуговуванню користувачів і побачив сучасну бібліотеку як реальне середовище для розвитку нового покоління.

Відрадно, що центральна бібліотека Куяльницької ЦБС є на сьогоднішній день одним із лідерів бібліотечної справи на Одещині і все, що ми робимо, знаходить відгук і визнання серед професійної спільноти країни.

 

Переглядів: 1268 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz