Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Квітень » 14 » Патріотична година в бібліотеці станції Борщі
9:53 AM
Патріотична година в бібліотеці станції Борщі

У житті завжди є місце подвигу

 

З метою виховання  патріотизму та шанобливого ставлення до Батьківщини  Борщівська бібліотека-філія №37 зібрала молодь села на патріотичну годину "У житті завжди є місце подвигу..."

У заході прийняли участь спеціаліст Котовського районного ЦСССДМ   О.М. Скуділо, голова сільської Ради В.П. Правенко.  По поважній причині не зміг бути присутній на заході запрошений учасник бойових дій в зоні АТО, мешканець Борщів, С. І. Римовський, але всі присутні почули про свого земляка багато добрих слів, як про справжнього героя.

Валентина  Петрівна коротко розповіла дітям про соціально-економічну ситуацію в Україні та нашому селищі. Олександр Миколайович звернув увагу на те, що, ніколи не треба забувати про важливий внесок наших земляків, які відважно захищають державу, а також готувати себе фізично й розумово до служби в лавах збройних сил України.

Завідуюча бібліотекою Трояновська Ганна Михайлівна продемонструвала присутнім документальний фільм "Я - війна".  Зі сльозами на очах учасники заходу дивилися на сучасну молодь, яка вже сьогодні творить історію країни, а після обговорення фільму  вшанували пам’ять про загиблих на Сході України хвилиною мовчання.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 742 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz