Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Квітень » 19 » Твій шлях у доросле життя
12:23 PM
Твій шлях у доросле життя

Твій шлях у доросле життя

  У житті кожної людини є момент, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень - вибрати справу по душі за покликанням, тобто професію. Вибір професії недаремно називають другим народженням людини, адже від того, наскільки правильно зроблений вибір професії, залежить суспільна цінність людини і, нарешті, її радість і щастя.
  Розширити  знання підлітків про світ професій, ознайомити з вимогами до людей відповідних спеціальностей та умовами роботи, допомогти визначити власні професійні інтереси та нахили була покликана інформаційна година "Твій шлях у доросле життя", проведена в Борщівській ЗОШ №2 завідувачкою бібліотекою станції Борщі Г.М. Трояновською та спеціалістом сім'ї та молоді райдержадміністрації О. М. Скуділо.

Юнакам та  дівчатам була запропонована цікава та змістовна розповідь про важливість вибору майбутньої професії, на що треба звернути увагу при виборі професії, яких поширених помилок треба при цьому уникати, анкета «Що на вашу думку, сьогодні є для молоді найважливішим у житті?» та  не менш цікавий кросворд «Світ професій».

Не залишила  молодь байдужими і  презентація книжкової виставки, оформленої в бібліотеці,  «Куди піти навчатися?».

Переглядів: 1091 | Додав: Olga | Теги: юнацтво, година | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz