Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Квітень » 10 » Тиждень дитячої та юнацької книги
3:21 PM
Тиждень дитячої та юнацької книги

"Кидай мишку, бери книжку!"

 

Кожної весни в бібліотеках нашого району проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги, масові заходи якого збирають маленьких «читайликів» навколо книжкових поличок з улюбленими літературними героями. Особливо цікаві та змістовні заходи цьогорічного Тижня книги пройшли в Гидеримській сільській бібліотеці. 

"Книга вчить, як на світі жить" – таку назву отримав книжковий дайджест для учнів 3-4 класів. Завідуюча сільською бібліотекою Василиса Полуденна розповіла учням про роль і значення книги у житті людей, пояснила, якими були перші книги, ознайомила з правилами поводження книги, презентувала книжкову виставку «Кидай мишку, бери книжку» та запропонувала взяти участь в розважальних іграх "Бібліотека - книжковий дім", "Відгадай загадки" та "Пригадай прислів'я".

Учнів 2 класу бібліотекар запросила на свято казки "Відкриває двері казка", під час якого була презентована книжкова виставка "Світ казковий і прекрасний" та проведена розважально-ігрова програма з дотепними та веселими конкурсами "Збери пазли", «Відгадай з якої казки слова», "Розплутай казку", "Так чи ні". Цікавими для дітей стали перегляд та голосне читання журналу "В гостях у казки".

Багато зацікавлених «читайликів» зібрала і презентація книжкової виставки "Сучасна книга, сучасні діти". Учні 7-8 класів ознайомились із серією енциклопедичних видань та художніми родзинками сучасної української та світової літератури, серед яких А. Костецький "Незвичайні пригоди", С. Гридін "І паралельні перетинаються", О. Опанасенко "Нікола Тесла", О. Лещевська "Вітер з-під сонця", Д. Стронг "Гармидер у школі".

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 493 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz