Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Квітень » 21 » Територія Z
3:17 PM
Територія Z

Територія Z мандрує країнами Європи

 

Територія Z вже другу неділю віртуально мандрує Європою, успішно долучившись до двох  проектів центральної районної бібліотеки: "English Speaking Club" та "Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пункті європейської інформації". За два тижні вони вже встигли познайомитись з Францією (10.04) та Італією (17.04). Юнаки та дівчата здійснили віртуальну подорож одними з найбільших країн Європи, познайомившись з   національними, духовними, культурними надбаннями французів та італійців.  
Родзинкою заходів є те, що подорожі відбуваються на англійській мові, яка доступна та зрозуміла учасниками Території Z. Деякі труднощі, що виникають під час перегляду відеофільмів, допомагає долати модератор "English Speaking Club" Тетяна Попова. 
Координатори проекту "Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пункті європейської інформації" привезли з тренінгу в Києві електронну книгу PocketBook з великою кількістю оцифрованих книжкових колекцій про Європу,   відкривши для молоді району ще один формат читання.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 592 | Додав: Olga | Теги: Територія Z | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz