Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Березень » 21 » Територія Z
12:04 PM
Територія Z

Фотоквест на Території Z

 

20 березня на Території Z центральної районної бібліотеки пройшов загальнорайонний соціальний захід - фотоквест, учасники якого спробували себе в ролі креативного фотографа і показали світу, на що здатні. Молодь мала 4 години,  на те, щоб озброївшись фотоапаратом з чистою картою пам'яті та власною кмітливістю, креативністю зробити по одній фотографії на 10 заданих тем. Жодна з фотографій не повинна бути оброблена в PhotoShop і подібних графічних редакторах. Критеріями оцінки робіт стала оригінальність, розкриття теми та якість.
Беззаперечною переможницею фотоквесту стали Анна Вдовиченко та її помічниця Ольга. Друге місце виборола Вікторія Вужеловська, а третю сходинку зайняла Анна Тухар та її помічниця Вікторія. (Роботи переможців  тут.)
Переможницям конкурсу був вручений сертифікат на двох на відвідування наймасштабнішої модної події півдня України - Odessa Fashion Day (Александ Таранюк). Володарка другого місця отримала сертифікат на безкоштовну фотосесію в стилі STREET FASHION від Марини Майданик, а дівчатам, які посіли третє місце,  був  подарований  професійний макіяж від Олександри Саміної.

Детальніше про те, як проходив фотоквест, читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 617 | Додав: Olga | Теги: Територія Z, юнацтво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz