Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Травень » 16 » Територія спілкування молоді
2:56 PM
Територія спілкування молоді

Мандруємо Європою та вивчаємо англійську з бібліотекою

 

Неділя 15 травня в центральній районній бібліотеці вже вкотре виявилась насиченою на події та зустрічі. В читальній залі зібрались на засідання учасники Території Z, активно працював районний англомовний  клуб "English speaking club", проводив черговий захід Пункт європейської інформації.

Координатор Пункту європейської інформації  Інна Вербицька запросила молодь у подорож до Іспанії, запропонувавши до перегляду відеосюжет - добірку з 10 цікавих фактів про Іспанію.

Школярі з району, учасники клубу «English speaking club» цієї неділі працювали над темою «Present Simple  and Present Continuous», проводили анкетування, запитували своїх товаришів щодо місця проживання, як вони добираються до школи, хто з них полюбляє комедії тощо.  Також учні ділились враженнями щодо переглянутого фільму про підлітків на англійській мові та, поділившись на команди, в ігровій формі відповідали на питання модератора клубу Тетяни Попової та команди суперників.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 619 | Додав: Olga | Теги: Англійська мова, Територія Z, пункт європейської інформації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz