Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Серпень » 12 » Святкування 150-річчя села Мардарівка
8:15 PM
Святкування 150-річчя села Мардарівка

"В цій хатині наш корінь роду"


Свій ювілейний день народження – 150 років з дня заснування мардарівчани  чекали цілий рік  і старанно трудилися на благо своїх родин і свого села. Тож по праву заслужили на  велике свято.
Багато почесних гостей з'їхалися з району в цей день до села: керівництво райдержадміністрації, голови сільських рад, керівники місцевих організацій і підприємств.

 

На присутніх чекала захоплююча мандрівка у давнє минуле  сільської домівки часів наших бабусь і дідусів. Виставка-павільйон «В цій хатині наш корінь роду», підготовлена сільським бібліотекарем Людмилою Шевченко, вражала наповненістю і колоритом старовинних речей та побутових знарядь. 
Ручні роботи прабабусь, бабусь, матерів перемежувалися з сучасними робота
ми дітей і дорослих. І все це природньо поєднувалось, створюючи ухожену, зі вкусом обладнану затишну домівку, де знайшли своє місце і улюблені книги, і старовинні рецепти, і особисті щоденники з власними ліричними віршами, і фото улюбленої жінки, якій вони були присвячені, але ніколи не друкувались.

А виставка-експозиція місцевих майстринь "Майстрами славиться земля моя", презентована художнім керівником  Мардарівського БК Людмилою Піструїл, хизувалася розмаїттям предметів ручної роботи односельців.
Прикрасою свята став великий концерт, приурочений 150-річчю Мардарівки, після якого на гостей заходу чекали народн
і гуляння та розваги. 
Талановиті люди, творчі майстри, справжні господарі, які люблять і шанують свою домівку, землю, країну, живуть в нашому районі, цінують історію і вболівають за майбутнє.


Подробиці читайте  на сайті РДА та блозі ЦБС
 

Переглядів: 716 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz