Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Березень » 11 » "Шевченківські березини"
3:18 PM
"Шевченківські березини"
"Віддалений у часі, але близький, немеркнучий взірець..."

"Шевченківські березини" вже стали доброю традицією для бібліотек Котовщини. Щороку в бібліотеках району в березні місяці проходять різноманітні заходи, присвячені життю та творчості видатного українського поета Тараса Шевченка.
Одним із великих районних заходів "Шевченківських березин" 2013 року стане виставка-коло (виставка-естафета) "Віддалений у часі, але близький, немеркнучий взірець...".  Презентація виставки відбулась 11 березня в центральній районній бібліотеці. На виставці представлені найкращі друковані видання України, присвячені Тарасу Шевченку, репродукції відомих картин поета. Рухаючись бібліотеками району, вона буде поповнюватися творчими роботами народних майстрів (вишивка, різьба по дереву та інші).
До 200-річчя видатного сина України виставка-коло побуває в усіх селах району і ознайомить мешканців Котовщини з багатогранністю генія, його творчим здобутком та надасть можливість відчути всю силу та могутність його віри у Людину та світле майбутнє України.
Детальніше про презентацію виставки-коло читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 828 | Додав: Olga | Теги: Шевченко, виставка-коло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz