Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Лютий » 5 » Семінар-нарада бібліотекарів району
11:32 AM
Семінар-нарада бібліотекарів району
Методична діяльність бібліотек в ракурсі сьогодення
 
4 лютого в центральній районній бібліотеці відбувся перший у цьому році семінар працівників бібліотечної системи району «Аналіз діяльності бібліотек ЦБС  у 2014  році. Пріоритетні напрямки модернізації та подальший розвиток бібліотек району у 2015 році». Як завжди на професійному майданчику панувала робоча атмосфера. Учасники семінару були ознайомлені з результатами моніторингу та оцінкою діяльності бібліотек району за  минулий рік, жваво оговорювали проблеми та основні напрямки роботи на 2015 рік.
На заході була присутня начальник відділу культури  Шапран Ольга Михайлівна, яка уважно слухала про проблеми з якими зіткаються сьогодні фахівці та ретельно відповідала на всі питання, що хвилювали бібліотекарів.
Цей семінар - ще один черговий щабель в підвищенні професійного рівня бібліотекарів, що безумовно веде до покращення обслуговування жителів району.
 
Детальніше про семінар читайте на сторінках блогу ЦБС
Переглядів: 738 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz