Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Серпень » 31 » Семінар-нарада бібліотечних працівників
2:58 PM
Семінар-нарада бібліотечних працівників

Бібліотечна нарада, або За п'ять хвилин до "бібліотечної" осені

 

31 серпня в центральній бібліотеці Куяльницької ЦБС відбулась виробнича нарада бібліотечних працівників громади. 

На нараді було розглянуто ряд питань щодо підготовки закладів до опалювального сезону, списання зношеної літератури та інвентарю, "бібліотечного патронату", проведення екскурсійного місячника "Бібліотечний вересень", необхідності підключення сільських бібліотек до мережі інтернет.

Однією з основних тем наради стало підведення підсумків краєзнавчого конкурсу "Мій край в усьому неповторний", що відбувся в рамках щорічного районного конкурсу "Мій рідний край, моя земля", проведеного з метою виявлення обєктів культури, архітектури, природних "родзинок", які є унікальними для  кожного села і мають туристичну привабливість для розробки майбутніх "зелених" маршрутів краєм.

З детальним аналізом творчих робіт виступила бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан. Надія Іванівна відзначила цінність кожної з робіт для краєзнавчого фонду кожної бібліотеки та історії громади взагалі, відмітила творчий підхід та креативність багатьох бібліотекарів та щиро подякувала за участь в конкурсі. Переможці конкурсу будуть нагороджені на урочистостях до Всеукраїнського Дня бібліотек.

В рамках наради бібліотекарям нагадали і про необхідність знайомити населення з новинками літератури, які поступають вже протягом двох кварталів в сільські філії і серед яких є  і нові твори сучасних українських авторів, і світові бестселери, і довідникові видання, і хрестоматії на допомогу новій шкільній програмі, і безліч яскравих, ілюстрованих видань з ігровими елементами, пазлами та ін.

Детальніше про нараду читайте на сторінках блогу ЦБС

 

 

Переглядів: 537 | Додав: Olga | Теги: навчання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz