Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Грудень » 2 » Семінар бібліотечних працівників району
2:11 PM
Семінар бібліотечних працівників району

Бібліотеки Подільщини: плануємо діяльність на 2017 рік

 

30 листопада бібліотекарі централізованої бібліотечної системи Подільського району зібрались на семінар щодо планування діяльності закладів на 2017 рік. Перед бібліотекарями виступили провідні спеціалісти методичних центрів системи - центральної районної та районної дитячої бібліотек - з пропозиціями  та вимогами щодо основних напрямків роботи у майбутньому році.

Детальні консультації з планування згідно наказів Міністерства культури та рекомендацій обласного методичного центру - ОУНБ ім. Грушевського надали фахівці методико-бібліографічного відділу Віра Фарфурак та Раїса Карп.

Заступник директора по роботі з дітьми Тетяна Токаренко познайомила з основними заходами майбутнього року для маленьких читачів району, а методист Олена Зінченко запропонувала сільським бібліотекарям цілу низку розроблених дитячих заходів в рамках програми "Бібліотечне літо".

Бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан приділила велику увагу заходам щодо висвітлення 85-річчя з дня створення Одеської області та щорічному краєзнавчому огляду-конкурсу "Мій рідний край, моя земля", який у 2017 році буде проходити за темою "Твої юні таланти, Подільщино".

Завідувачкою відділом комплектування та обробки літератури Тетяною Костенко були доведені графік планових перевірок, нові вимоги щодо документації на списання літератури.

Окремим питанням семінару, на якому акцентували увагу директор ЦБС Світлана Дюгаєва та начальник відділу культури райдержадміністрації Ольга Шапран, стало питання щодо залучення додаткових коштів для поповнення книжкових фондів сільських бібліотек та проведення щорічної підписки через активну співпрацю з благодійними організаціями і спонсорами. Відрадно, що бібліотекарі сіл Гидирим, Малий Фонтан, Гонората, Коси вже мають позитивний досвід в цьому напрямку (за спонсорські кошти до сільських філій підключено інтернет, придбані нові книжки та періодичні видання).

 

Детальніше про семінар читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 566 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz