Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Вересень » 12 » Семінар бібліотечних працівників району
12:05 PM
Семінар бібліотечних працівників району

Вереснева нарада бібліотекарів району


На початку вересня, після нетривалої літньої перерви, бібліотекарі району зібрались на плановий семінар-нараду за темою "Бібліотечне краєзнавство у культурному просторі району". Відкрила семінар директор ЦБС Світлана Дюгаєва, яка  зупинилась на  тенденціях трансформації сучасних бібліотечних закладів, створенні в бібліотеках країни сучасних хабів, СОУПів, коворкінгів, які є каталізатором для активізації  громади, патріотичного виховання молоді, зростання інтересу до краєзнавства.
З аналізом діяльності бібліотек-філій ЦБС за 8 місяців 2016 року виступила завідувачка методико-бібліографічним відділом Віра Фарфурак, відмітивши активну участь наших фахівців у цьогорічних регіональних акціях, конкурсах та соціологічних дослідженнях
З підсумками краєзнавчого огляду-конкурсу "Обереги рідного краю" в рамках щорічного районного конкурсу "Мій рідний край, моя земля" та детальним аналізом конкурсних робіт познайомила присутніх бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан. Яскраво оформлені, підкріплені місцевими фотоматеріалами конкурсні роботи стануть в нагоді для користувачів бібліотек при вивченні особливостей рідного краю, звичаїв та традицій нашої країни.
Моніторінг масової роботи системи за 8 місяців року та найбільш вдалих заходів краєзнавчої тематики запропонувала до уваги методист Раїса Карп.
Під час семінару відбулося жеребкування учасників професійного конкурсу бібліотекарів району "Бібліотечний спаринг: бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику", який буде проходити у жовтні. Приємний моментом стало привітання з 65-річним ювілеєм бібліотекаря-редактора каталогів відділу комплектування та обробки літератури Лідії Ярославівни Жирун.
З "домашнім завданням" - заповненням таблиць з енерномоніторингу щодо технічного стану приміщень закладів культури ознайомила присутніх заступник директора Людмила Бензар та провела з бібліотекарями черговий  інструктаж по техніці безпеки та протипожежній охороні в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Детальніше про семінар читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 590 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz