Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Травень » 27 » Семінар бібліотечних працівників району
3:04 PM
Семінар бібліотечних працівників району

Ярмарок креативних ідей для "Бібліотечного літа"


25 травня в центральній районній бібліотеці відбувся семінар для бібліотечних працівників району "Креативність як необхідний принцип роботи сучасного бібліотекаря або Ярмарок креативних ідей для "Бібліотечного літа". Бібліотекарі з 35 закладів навчалися новому, ділилися досвідом проведення успішних інноваційних масових заходів для дітей та юнацтва.
Відкрила семінар директор ЦБС Світлана Дюгаєва, яка наголосила, що сучасна бібліотека - це бібліотека небайдужих, творчих фахівців, які знаходяться в постійному пошуку нових форм і методів бібліотечної роботи, перетворюючи бібліотеки в сучасні потужні центри  інформації,  дозвілля, творчості та спілкування.
На бібліотечний семінар завітала начальник районного відділу культури Ольга Шапран, яка звернула увагу бібліотекарів на процеси децентралізації в нашому районі та закликала бути активними в інформаційній та роз'яснювальній роботі стосовно цього питання серед громади.

Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Тетяна Токаренко познайомила фахівців з новими креативними формами роботи з дітьми в бібліотеках влітку.  Методист по роботі з дітьми Олена Зінченко зупинилась на організації та проведенні квестів для читачів-дітей, запропонувавши бібліотекарям детальні методичні розробки квестів, які можна провести як на природі, так і у приміщеннях закладів.
Практичним досвідом за програмою "Бібліотечне літо" поділились з присутніми бібліотекарі Борщівської сільської громади Наталія Іванкова та Ганна Трояновська, презентувши  відеоролик-звіт роботи бібліотек на дитячих пришкільних майданчиках та цикл масових заходів"Бібліотека без стін".

Під час семінару був проведений аналіз діяльності бібліотек системи за 5 місяців 2016 року, підняті питання стосовно переобліку книжкових фондів та підписки періодичних видань, викладений досвід роботи з організації та діяльності бібліотечних клубів та читацьких об'єднань.

Детальніше про семінар читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 1073 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz