Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Вересень » 11 » Семінар бібліотечних працівників
12:16 PM
Семінар бібліотечних працівників

Професійний майданчик бібліотекарів Подільщини: радимось, плануємо, мріємо

 

8 вересня на Подільщині відбувся семінар-нарада бібліотечних працівників району, які зібралися в центральній районній бібліотеці після літньої перерви, щоб обговорити нагальні питання бібліотечної діяльності. 

Розпочала семінар директор ЦБС Світлана Дюгаєва, яка зупинилась на останніх змінах в бібліотечному законодавстві та питанні щодо комп'ютеризації бібліотечних закладів району, наголосивши, що сьогодні багато чого в цьому питанні залежить від самих бібліотекарів сільських закладів.

Начальник відділу культури райдержадміністрації Ольга Шапран повідомила про створення на базі  району Куяльницької об'єднаної територіальної громади, яка передбачає і майбутню реорганізацію ЦБС. 

Завідувачка методико-бібліографічного відділу Віра Фарфурак познайомила фахівців з результатами літнього моніторингу роботи бібліотек.

Бібліотекар-краєзнавець Надія Балабан підвела підсумки конкурсу творчих робіт "Твої юні таланти, Подільщино" в рамках районного краєзнавчого огляду-конкурсу "Мій рідний край, моя земля". 

Також, під час наради відбулось жеребкування учасників цьогорічного конкурсу-огляду "Бібліотечний батл (спаринг): бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику", який сприяє підвищенню професійних навиків з організації та проведення масових заходів. 

Завершувала нараду заступник директора Людмила Бензар з  черговим інструктажем з охорони праці та пожежної безпеки. 

Як завжди, семінар пройшов в напруженій робочій обстановці з мрією про сучасні бібліотечні закладі для громади, які забезпечать її мешканців сучасними бібліотечними послугами.

Детальніше про семінар-нараду читайте на блозі ЦБС

 

Переглядів: 567 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz