Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Червень » 7 » Розвивається бібліотека - розвивається громада
2:54 PM
Розвивається бібліотека - розвивається громада
Розвивається бібліотека - розвивається громада

Вже другий рік поспіль в ЦБС Котовського району працює програма "Бібліоміст", за якою у  трьох бібліотеках  району відкриті пункти вільного доступу до Інтернету. І ми вже можемо зробити висновок про позитивну динаміку нової бібліотечної послуги для розвитку громади району. Мешканці сіл Гонората, станції Борщі по заслугам оцінили перевагу доступу до всесвітньої інформаційної мережі і те, що кваліфікований бібліотекар разом з доступом до великого інформаційного ресурсу може дійсно допомогти як розвитку пересічного громадянина, так і розвитку громади взагалі.



Нещодавно з робочим візитом в Котовському району в бібліотеках - учасницях програми побувала регіональний координатор проекту "Бібліоміст" в Одеській області Дар'я Стулова, яка залишилась з позитивними враженнями від втілення проекту в життя громади нашого району.





Про те, як втілюється дана програма  на Україні та модернізацію українських бібліотек, дивіться інтерв'ю з директором програми "Бібліоміст" Матеєм Новаком на державному телебаченні.

Переглядів: 901 | Додав: Olga | Теги: Бібліоміст, бібліотека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz