Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Вересень » 23 » Розвиток сільського зеленого туризму
12:08 PM
Розвиток сільського зеленого туризму

"Ми допоможемо вам розбагатіти, не виходячи з дому"

 

Нагальною темою сьогодення як в нашій країні, так і в країнах всього світу, є розвиток туризму, і особлива увага приділяється розвитку зеленого туризму. В медіацентрі ЦБС Куяльницької сільської ради головним спеціалістом відділу розвитку культури та туризму Наталією Мокряк, спільно з Подільським міжрайонним центром зайнятості (провідний спеціаліст Наталія Мамулат), проведено семінар для громадян, які стоять на обліку та шукають роботу, «Ми допоможемо Вам розбагатіти, не виходячи з дому».  Небайдужим господарям сільських осель Липецького, Гоноратського та Нестоїтського старостинського округу Куяльницької сільської ради запропонували відкрити власний малий бізнес, взявши участь у сфері надання туристичних послуг.

В ході семінару були роз’яснені питання щодо організації прийому туристів та правового регулювання діяльності у сфері сільського (зеленого) туризму, визначені основні поняття та класифікація різновидів туристичного продукту, які можна започаткувати на території Подільського краю, висвітлені розроблені туристичні маршрути.

Бібліотекарі центральної бібліотеки взяли активну участь у семінарі, підготувавши добірку відеоматеріалу з успішних практик розвитку малого підприємництва у сфері сільського зеленого туризму в Україні та за її межами, запропонувавши до уваги проморолик «Подільщина – моя маленька Батьківщина» та розповідь  про унікальні історико-архітектурні пам’ятки краю – підземний монастир «Райський сад» в селі Казбеки, старовинну церкву Успіння в селі Нестоїта та село Коси як столицю лірництва на півдні України, підкріплену тематичними буклетами (директор ЦБС Світлана Дюгаєва). Бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан презентувала учасникам заходу "Героїчну сторінку Подільщини", зупинившись на видатних постатях краю.

Семінар був корисний для людей, тому що вони не тільки дізнались, як можна розпочати свій маленький бізнес, а й дізналися відкрили для себе невідомі сторінки краю, за що були щиро вдячні організаторам заходу.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 816 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz