Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Вересень » 1 » Робота з внутрішньо-переміщеними особами
11:53 AM
Робота з внутрішньо-переміщеними особами

Бібліотечна допомога переселенцям в селищі Борщі

 

Майже три роки наша країна переживає складну соціально-політичну ситуацію. Багато сімей в Донецькій та Луганській областях покинули свої домівки і тимчасово опинилися в скрутному становищі, потребують підтримки та порозуміння. Деякі з таких сімей сьогодні є активними відвідувачами бібліотеки селища Борщі, яка не залишається осторонь від проблем вимушено переміщених осіб, намагаючись, щоб вони могли користуватися усіма послугами бібліотеки, брати книжки додому, приймати участь у масових заходах, отримувати консультаційну допомогу, користуватися комп'ютерами з доступом до Інтернету.

Протягом червня-серпня у бібліотеці зареєструвалися та отримують послуги 13 дорослих та дітей. Сім'ї Нікітіної Лілі Іванівни, Лепехіної Тамари Борисівни, Свічкар Фатіми Іманівни часто відвідують бібліотеку, приходять з дітьми та онуками. За допомогою бібліотеки Кирил Кирилович Малюга знайшов через Інтернет своїх однокласників і повідомив їм, де він перебуває сьогодні.

Дуже приємно, що весь досвід роботи бібліотеки, та вся накопичена інформація, яка зберігається в бібліотеці, стала в нагоді для роботи з внутрішньо переселеними особами. Завідувачка бібліотекою Ганна Трояновська завжди готова прийти на допомогу переселенцям, які опинилися в скрутній ситуації, і запрошує їх до спілкування.

Детальніше читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 551 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz