Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Квітень » 19 » Районний кросинг до 25-річчя Незалежності України
3:46 PM
Районний кросинг до 25-річчя Незалежності України

Свята земля серпанку і калини


30 березня в Котовському районі до 25-ої річниці Незалежності України стартував районний кросинг "Свята земля серпанку і калини" в рамках районної культурно-мистецької акції  "З Україною в серці", який триватиме до 24 серпня  і пройде по всім сільським радам Котовщини. Організатори районного  кросингу:  відділ культури районної  державної адміністрації, сільські ради, районний центр культури і дозвілля, централізована бібліотечна система Котовського району.

Важливою складовою кросингу є книжкова виставка-інсталяція "Це моя Україна, це моя Батьківщина", розроблена і оформлена центральною районною бібліотекою, яка  відкриває сторінки історичного шляху України, знайомить з  українцями, що від сивої давнини до сучасності прославляли нашу землю та боронили її від ворогів,  розкриває світ український традицій, звичаїв, обрядів.  Книжки з виставки органічно співіснують з домотканими рушниками, вишитими серветками, дерев'яними писанками, глиняним посудом та іншими українськими оберегами.

Другою складовою кросингу є концертна програма "З Україною в серці" від районного центру культури та дозвілля і сільських аматорів.

Відкриття кросингу відбулось в Будинку культури села Липецьке за участю заступника голови районної державної адміністрації Тетяни Костюк, заступника голови районної ради Олександра Карауша, начальника відділу культури райдержадміністрації Ольги Шапран,  депутатів райради  та громади села.  9 квітня кросинг приймала громада села Качурівка, а 18 квітня районний кросинг і виставку зустрічала громада села Коси.
 


 

Детальніше про хід районного кросингу читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 601 | Додав: Olga | Теги: Україна, Акція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz