Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Травень » 25 » Районний краєзнавчий конкурс
3:41 PM
Районний краєзнавчий конкурс

 Дитинство, опалене війною

 

70-річчю Великої Перемоги над нацизмом  був приурочений районний краєзнавчий конкурс «Дитинство, опалене війною» серед бібліотек Котовщини.

Жорстока війна чорним плугом пройшлася по долі не тільки дорослих, а й обпалила  дітей, які нарівні з дорослими ставали на захист Батьківщини, замінювали  на заводах і фабриках, працювали на землі, вирощуючи хліб, а потім на їх дитячі плечі впав тягар  повоєнної відбудови країни. Це покоління, що заслуговує найщирішої вдячності та поваги за їх трудовий подвиг!

Бібліотекарі Котовщини внесли свій посильний вклад  в справу збереження їх подвигу для нащадків, адже незабаром за обрій у вічність підуть і діти війни, останні з очевидців тих подій.   Бібліотекарі опитали понад 200 чоловік, літературно опрацювали їх спогади і в результаті зібрали чудові теки з гіркими та щемливими спогадами про той надзвичайно важкий і трагічний період життя нашої країни.

Важко було обирати серед усіх робіт найкращу, адже всі вони цінні, але конкурс є конкурс, і за повнотою охоплення теми, літературним та художнім оформленням, за стилем викладення матеріалу були визначені переможці. Ними стали Дмитрієва Ірина Павлівна, завідувачка бібліотекою села М. Фонтан (1 місце),  Урсул Інга Іванівна (с. Липецьке) та Яніцька Неоніла Іванівна (с. Чубівка) розділили між собою друге місце, а третє дісталося бібліотекарям Швець Олені Миколаївні (с. Новоселівка) та Станько Антоніні Василівні (с. Вишневе). Переможці були нагороджені пам’ятними дипломами.
 

Детальніше про конкурс читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 699 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz