Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Червень » 25 » Районний фестиваль вишні
2:17 PM
Районний фестиваль вишні

"Вишнева бібліогалявина" на у OPEN AIR FEST "Ой, у вишневому садочку"

 

23 червня на Подільщині відбувся IV районний фестиваль вишніOPEN AIR FEST "Ой, у вишневому садочку", присвячений Дню Конституції України. За доброю традицією активну участь у фестивалі взяли і бібліотекарі центральних бібліотек Куяльницької ЦБС, організувавши для дітей та молоді "Вишневу бібліогалявину"

Бібліотекарі презентували книжкову виставку "Мій край, вишнева Україна" з  художніми творами, прикладними виданнями з історії, етнографії, кулінарії та садівництва, присвяченими героїні фестивалю - вишні, а також з великою добіркою флайєрів з популярними рецептами вишневих смаколиків, які можна було взяти додому. Пригорнула глядацьку увагу і весела фотоекспозиція "Вишневі миттєвості".

Основна частина бібліотечної програми фестивалю проходила в приміщенні сільської бібліотеки, де юні учасники позмагалися в низці літературних та художніх конкурсів: поетичній естафеті "Вишневі вірші", конкурсі юних художників "Вишенька на тарілочці", конкурсі юних умільців "Карамельне вишневе намисто", літературному конкурсі "Лабіринтами вишневих приказок", конкурсі на складання пазлів "Спробуй збери - приз забери!"

Без учасників не залишились жартівливі "Вишневі ворожіння" на книгах, боді-арт "Вишенька-черешенька" та фотосесія "А ми вишеньки гарненьки", які дозволила кожному приміряти на себе гарненький вишневий образ. 

А завершилась велика бібліотечна програма  "Вишневою мультляндією". 

На бібліотечній галявині було весело та пізнавально. Жоден учасник не залишився без нагороди.

Детальніше про бібліогалявину читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 925 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz