Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Березень » 14 » Районна культурно-освітня акція "Жива книга"
11:42 AM
Районна культурно-освітня акція "Жива книга"

"Жива книга" в Нестоїті

 

Після нетривалої зимової перерви продовжила свою ходу культурно-освітня акція «Жива книга»,  започаткована в листопаді 2016 року літературним об’єднанням «Промінь» та Подільською центральною районною бібліотекою з метою популяризації краєзнавчої літератури та творчості талановитих поетів краю. Цього разу знані поети Подільщини: Олександр Корембліт, Степан Чорноволюк, Григорій Колесов та Ніна Крутцева, які є співавторами нової поетичної збірки ""Променисті рядки", завітали до школярів села Нестоїта.

Розпочала творчу зустріч педагог місцевої школи Тамара Томаш, яка представила всіх гостей присутнім і надала слово директору ЦБС Подільського району Світлані Дюгаєвій. Світлана Миколаївна розповіла про те, що являє собою акція, приурочена до 20-річчя творчої співпраці «Променя» і центральної районної бібліотеки, в яких селах району вона вже побувала

Творча зустріч пройшла в теплій невимушеній атмосфері, поети презентували шкільній бібліотеці свої авторські збірки. Бібліотекар краєзнавчого відділу районної бібліотеки Надія Балабан розповіла про життєвий та творчий шлях кожного з гостей, які читали свої вірші, відповідали на питання юних поціновувачів. Учні,  окрім різноманітних запитань, приготували поетам подарунки, декламуючи на пам'ять їх вірші.

Захід проходив 10 березня, в день пам'яті Тараса Шевченка, і тому учасники зустрічі поклали кошики квітів до стели Тарасу Григоровичу Шевченко, вшануваши пам'ять геніального Кобзаря.

Детальніше про захід читайте на блозі ЦБС

Переглядів: 537 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz