Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Листопад » 9 » Районна культурно-освітня акція "Жива книга"
4:46 PM
Районна культурно-освітня акція "Жива книга"

Променисті рядки "Живої книги"

 

8 листопада в Подільському районі в селі Новоселівка стартувала районна культурно-освітня акція "Жива книга", започаткована центральною районною бібліотекою  спільно з літературним об’єднанням «Промінь" з метою популяризації творчості  талановитих поетів і просто цікавих людей нашого краю. Акція триватиме з листопада 2016 року по березень 2017 року.
Презентацію "Живої книги" - 
колективної збірки "Променисті рядки" - розпочали в селі Новоселівка корифеї поезії нашого краю, лауреати та дипломанти міжнародних, всеукраїнських та регіональних літературних конкурсів, автори численних поетичних збірок та публікацій Олександр  Корембліт,  Михайло Нізовцов та Ірина Львова. 
Зі вступним словом до великого колективу новоселівської школи звернулась директор ЦБС Подільського району Світлана Дюгаєва, яка розповіла про проект "жива книга", який користується великою популярністю у світі та бібліотеках нашої країни.
З історією створення колективної збірки "Променисті рядки" та її авторським складом ознайомила присутніх керівник літературного об'єднання "Промінь" Валентина Прохода та запропонувала поспілкуватись з творчими людьми, задати їм хвилюючі питання, отримати автографи.
Продовжилась акція виступами кожного із запрошених поетів, які анонсувала бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан, зупиняючись на їхній біографії та творчих досягненнях. Олександр Корембліт, Михайло Нізовцов та Ірина Львова не тільки декламували власні вірші, а й охоче відповідали на численні запитання дітей щодо їх дитинства, захоплень, творчих пошуків та поглядів на життя. Приємною несподіванкою для  поетів стала презентація їхньої творчості учнями новоселівської школи під керівництвом викладача української мови та літератури Тетяни Педенко.

Зустріч проходила в теплій, дружній атмосфері. "Жива книга" була прочитана "на одному подиху", і якщо її будуть так зустрічати і надалі, то вона може стати однією з самих популярних книг в районі.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 626 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz