Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Жовтень » 9 » Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"
3:26 PM
Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"

Вічно живі в пам'яті народній

 

Продовжує свою ходу районна естафета пам'яті "Пам'ятаємо всіх поіменно" в рамках всеукраїнської естафети до 70-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників. 3 жовтня вона завітала до Качурівської сільської ради. 

Делегація Петрівської сільради на чолі з головою Шевчуком Віктором Григоровичем урочисто передала качурівцям перехідні символи естафети: пам'ятний альбом, солдатську каску з рясною осінньою покрівкою та символ вічного вогню - гільзу з палаючою свічею.

Бібліотекар краєзнавчого відділу центральної районної бібліотеки Надія Іванівна Балабан провела презентацію книжкової виставки-коло "Україна в полум'ї війни", а працівники районного Центру культури та дозвілля запропонували до уваги селян тематичну музичну програму.

Акція завершилась урочистим покладанням квітів до обеліску загиблим воїнам.

 

70-річчю визволення України була присвячена і година пам'яті "Вічно живі в пам'яті народній", проведена в рамках конкурсу бібліотек-ювілярів "Бібліотечний спаринг".  8 жовтня бібліотека станції Борщі урочисто зустрічала колег: бібліотекаря села Домниця Олену Тоток та представників центральної районної бібліотеки в якості журі.

Для учнів 8-го класу Борщівської школи була запропонована літературно-музична композиція, в ході якої бібліотекар залучила до активної участі присутніх в залі старшокласників. Вони натхненно декламували героїчні рядки воєнної лірики, затамувавши подих, слухали рядки пісень та воєнної статистики. 

Журі відмітило і презентацію бібліотекарем оформленої до заходу книжкової виставки, і інтерактивне спілкування з молоддю, і національне вбрання ведучої, і використання новітньої техніки (ноутбук) у проведенні конкурсного заходу.

Члени журі щиро дякують колективу Борщівської сільської ради на чолі з Правенко Валентиною Петрівною та завідувачці бібліотекою Трояновській Ганні Михайлівні за гостинний прийом та допомогу в організації  заходу.

 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 787 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz