Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Вересень » 18 » Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"
2:38 PM
Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"

Палаюча свіча пам'яті

 

Яскравим вересневим днем  жителі села Петрівка зранку поспішали до пам’ятника  загиблим на фронтах Великої Вітчизняної війни землякам, адже саме там громада Петрівської сільської ради приймала районну естафету пам’яті «Пам’ятаємо всіх поіменно», присвячену 70-річчю звільнення України від фашистських загарбників. 

Делегація Косянської сільської ради на чолі з головою Добрянською Ольгою Михайлівною передали  петрівцям пам’ятний альбом, солдатську каску з польовими квітами  та символ вічного вогню – снарядну гільзу з палаючою свічею. Приймаюча сторона  запевнила, що з честю  прийме  естафету  світлої пам’яті.

Перед присутніми виступили начальник районного відділу культури Ольга Михайлівна Шапран, яка розповіла про хід естафети, її  цілі та завдання, бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан, яка презентувала книжкову виставку-коло «Україна в полум’ї війни», що є складовою ланкою естафети пам’яті, та творчий колектив районного центру культури та дозвілля (директор Іванов М.Т).

Художні номери у виконанні справжніх майстрів сцени викликали щире захоплення  та бурхливі оплески, а вірш бійця АТО, який прочитала директор Косянського БК  Валентина Цигуй, змусив ще раз усіх задуматись  над  тим,  якою ціною нам дістався мир і як  його зберегти зараз.

Закінчилася передача  естафети пам’яті спільним покладанням вінків до обеліску загиблим воїнам.

Переглядів: 812 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz