Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Червень » 27 » Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"
2:04 PM
Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"
Станіславка зустрічає естафету пам'яті
 
Ранок 26 червня накрив село Станіславку рясним літнім дощем, але це не завадило жителям села прийти до сільського Будинку культури, адже саме в цей день вони зустрічали  всеукраїнську естафету пам’яті «Слава визволителям України», присвячену 70-річчю звільнення України від фашистських загарбників.
Відкрила зустріч головний спеціаліст районного відділу культури Ардельська Інна Миколаївна. Вона привітала всіх присутніх зі святом, розповіла про саму естафету, про її маршрут по селам району.
Делегація від громади Климентівської сільради на чолі з головою Бурдейною  Оленою Петрівною зі словами щирої вдячності і поваги до ветеранів Великої Вітчизняної війни передала пам’ятний альбом, солдатську каску і гільзу з землею представникам станіславської громади, а саме: голові сільради Сітарчуку Аркадію Миколаєвичу, голові ради ветеранів села Донцулу Володимиру Михайловичу, культпрацівникам.  Аркадій Миколайович  щиро подякував від усієї громади і завірив всіх присутніх, що жителі села свято берегтимуть пам’ять про невмирущий подвиг наших дідів і прадідів.
Потім до слова був запрошеним місцевий священнослужитель батюшка Олександр, який закликав дякувати Богу за Перемогу і молитися за душі всіх загиблих на фронтах  Великої Вітчизняної та за мир в сучасній Україні. 
Естафету підхопив голова сільської ради ветеранів Донцул Володимир Михайлович, який розповів про життя сільських ветеранів, яких залишилося всього троє, а Середа Феодосій Данилович був присутній в залі, закликав до миру і спокою в нашій державі.
Складовою ланкою районної естафети пам’яті є книжкова виставка-коло «Україна в полум’ї війни», яку присутнім презентувала бібліотекар краєзнавчого відділу Котовської ЦРБ Балабан Надія Іванівна.
Колектив Котовського районного центру культури та дозвілля на чолі з директором Івановим Михайлом Трохимовичем подарував всім присутнім в залі чудовий концерт, в якому прозвучали пісні воєнних літ. 
На завершення представники двох сільських громад та відділу культури поклали вінки пам’яті до обеліску воїнам, що загинули, захищаючи нашу землю 70 років тому. Уклін живим ветеранам, а загиблим  – вічна пам’ять і слава!
 
Детальніше про акцію читайте на сторінках  блогу ЦБС
Переглядів: 854 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz