Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Травень » 15 » Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"
11:39 AM
Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"

Любомирка зустрічає районну акцію пам'яті

Набирає урочисту ходу районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно", яка стартувала в районі 28 жовтня 2013 року до 70-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників і побувала вже в 9 сільських радах.

14 травня, коли навколо буяє бузок, рясно уквітчані свічками величні каштани,  тремтять на вітру ніжні листочки струнких берізок, особливо гостро відчувається  значення мирного неба та безмежної тиші. На гостинному подвір'ї Любомирської сільради начальник відділу культури Шапран О. М. та директор районного центру культури та дозвілля Іванов М. Т. розпочали урочисту церемонію передачі делегацією Гоноратської сільської ради на чолі з Бурдейним П. В. естафетного альбому пам'яті, гільзи із землею з  братських могил села Гонората та запаленої свічки голові Любомирської сільської ради Титаренку А. П. 

З виставкою-коло "Україна в полум'ї війни", яка була розроблена центральною районною бібліотекою як одна з основних ланок районної акції, ознайомились вже більшість громад району. 14 травня для жителів Любомирки її презентували директор ЦБС Дюгаєва С. М. та бібліотекар Гоноратської сільської бібліотеки Якубовська С. К. Як символ людської шани та безмірної вдячності разом із виставкою селами району мандрує і прострілена солдатська каска з польовими квітами.

Завершував урочисту програму концерт, підготовлений працівниками РКЦД та Гоноратськими аматорами, на якому для мешканців села прозвучали пісні воєнних років та сучасних авторів, присвячені великому подвигу нашого народу.

 

Детальніше про хід заходу читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 903 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz