Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Березень » 17 » Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"
4:59 PM
Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"
Естафета пам'яті крокує Куяльницькою землею

Продовжує свою ходу Котовщиною районна акція "Ми пам'ятаємо всіх поіменно" в рамках Всеукраїнської естафети пам’яті  «Слава визволителям України». 14 березня естафета перейшла до Куяльницької сільської громади.
Жителі сіл Куяльник, Олександрівка та Чапаївка зібрались в Чапаївському сільському клубі, щоб прийняти естафету від представників громади Чапаєвської сільської ради. Голови сільрад О.Скуртул  (Чапаєво) та Р. Палагнюк (Куяльник) урочисто передали  символи естафети з рук в руки під оплески присутніх на заході.Начальник відділу культури Ольга Михайлівна Шапран розповіла про маршрут естафети, про її мету та необхідність збереження  пам’яті та безсмертний подвиг наших дідів.
За традицією бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Іванівна Балабан провела презентацію книжкової виставки-коло «Україна в полум’ї війни», яка є невід’ємною ланкою  районної естафети. Аматори культури Чапаєвської сільської ради і працівники Котовського районного центру дозвілля подарували всім присутнім  чудовий концерт, в якому прозвучали пісні та вірші на військову тематику.
Всією громадою та гостями заходу були покладені квіти до пам'ятнику воїнам-визволителям.


Детальніше про акцію читайте на сторінках блогу ЦБС
Переглядів: 810 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
bibliotekar
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz