Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Грудень » 10 » Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"
2:47 PM
Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"
Мардарівка приймає естафету пам'яті

28 листопада 2013 року
чисельна делегація з Новоселівської сільської ради прибула до села Мардарівки для урочистої передачі районної естафети пам'яті в рамках Всеукраїнської вахти пам'яті "Слава визволителям України".
Заходи розпочалися з сільської бібліотеки, яка прийняла естафетну книжкову виставку-коло "Україна в полум'ї Великої Вітчизняної війни". На презентації книжкової виставки були присутні представники Новоселівської сільради на чолі з головою В. М. Гонзою, мешканці Мардарівки на чолі з головою сільради В. І. Сербул, головний спеціаліст районного відділу культури І. М. Ардельська,  директор ЦБС С. М. Дюгаєва.
Як символ людської шани та безмірної вдячності разом із виставкою селами району мандрує і прострілена солдатська каска з польовими квітами. Бібліотекар села Мардарівка Л. А. Шевченко доповнила експонати естафетної виставки фронтовими листами-трикутниками.
З приміщення бібліотеки гості перейшли до глядацької зали Будинку культури, де начальник районного відділу культури О. М. Шапран та директор РЦКД М.Т. Іванов відкрили урочисту церемонію передачі делегацією Новоселівської сільської ради естафетного альбому пам'яті, гільзи із землею з новоселівських братських могил голові Мардарівської сільської ради. 
Обидві делегації та гості заходу пройшли чисельною ходою до братської могили села на покладання квітів та вінків.
По закінченні урочистостей на сцені Будинку культури відбулась концертна програма для жителів Мардарівки, підготовлена працівниками РЦКД  та аматорами новоселівського Будинку культури.


Детальніше про хід акції читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 809 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz