Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Жовтень » 12 » Районна акція "Я обираю життя"
4:24 PM
Районна акція "Я обираю життя"
Ми обираємо життя

З 8 по 11 жовтня
в селах району проходила щорічна районна акція "Я обираю життя" в  рамках бібліотечної програми «Молодь і час». В цьому році учасників акції зустрічала молоді мешканці сіл Малий Фонтан, Бочманівка та Коси.
Участь в акції взяли понад 200 учнів сільських шкіл.
Акція відбувалася в тісному партнерстві з районним відділом освіти, районним Центром культури та дозвілля, медичними працівниками сільських ФАПів, кримінальною міліцією по справам дітей та центром соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді. Цьогорічна акція - це великий комплексний захід, який  включає в себе такі складові: літературно-правову композицію, виступи медичного працівника та працівника кримінальної міліції по справам дітей, інтелектуально-рольові ігри, показ лялькових вистав  та презентацію друкованих листівок, брошур, флаєрів, присвячених здоровому засобу життя, від служби сім’ї та молоді району, демонстрацію відео ряду тематичних роликів.
Успіх любого масового заходу завжди залежить від підготовки та майстерності його організаторів. Відрадно, що кожного року організатори акції творчо підходять до своєї справи, щорічно додаючи щось нове, цікаве, нетрадиційне. Так, 2012 рік відзначився демонстрацією на широкому екрані тематичних роликів про шкідливість вживання алкоголю, тютюну та наркотиків. Організував показ п'яти змістовних, іноді навіть шокуючих, роликів провідний методист районного центру культури та дозвілля  О. С. Шапран. Завдяки професійному захопленню Олександра Сергійовича кожен культурно-просвітницький захід залишається в пам'яті мешканців району.


Учні сільських шкіл не тільки отримали багато цікавої печатної продукції від центром соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді, а й стали учасниками цікавої інтелектуально-рольової гри "Шкідливим звичкам - Ні!", яку провела заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Т. А. Токаренко. Як зачаровані, затамувавши подих, слідкували дітки за дійством лялькової вистави "А Колобок - проти", яку подарували глядачам працівники районної дитячої бібліотеки О. М. Зінченко, М. В. Лунга, Н. О. Сліпенчук та Л. М. Борщенко. Ведучими всієї акції, вже традиційно, були досвідчені бібліотечні фахівці О. В. Попова та Л. Є. Лукянчук. А музичний супровід та озвучення заходу провів провідний методист РЦКД В. Іванков.



Приємно, що до акції культпрацівників району в цьому році долучилися  медичні працівники сільських ФАПів та сільських соціальних служб сім'ї, дітей та молоді. Уважно слухали "людину в білому халаті"- медичну сестру села Малий Фонтан  С. В. Нікуліцу. Окрема відверта розмова з старшокласниками Бочманівської школи відбулась з з представником кримінальної міліції по справам дітей, лейтенантом міліції К. О. Обух.







Ми дуже вдячні районному центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді (керівник Китайська Л. В., спеціалісти С. А. Білоченко т а  Н.  П. Кіріяк) за  матеріальну підтримку акції печатною продукцією, паливом для виїздів учасників. Дякуємо і шкільним закладам за організацію аудиторії та гостинний прийом.
Спільними зусиллями, як за відомою народною приказкою "гуртом і батька легше бити", ми переможемо шкідливі звички наших дітей, тому що за ними - майбутнє.



 
Переглядів: 927 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz