Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Листопад » 3 » Пункт європейської інформації
10:56 AM
Пункт європейської інформації

"Хеловін" у районній бібліотеці

 

1 листопада в Пункті європейської інформації центральної районної бібліотеки відбувся захід, присвячений головному святу осені багатьох європейських країн: Шотландії, Франції, Іспанії, Італії, Ірландії, Німеччини, Великобританії та інших - Хелловіну, на який завітали першокурсники медичного училища ім. В. Жуковського (куратор Лариса Слободянюк). 
Містичну атмосферу свята створювала читацька зала, прикрашена "ліхтарями Джека", примарами, кажанами та скелетами.  Центром святкової експозиції стали креативні книжкові викладки "Книжки-страшилки", головними героями яких є монстри, вампіри, вовкулаки, відьми та злі духи.

Ведучі свята,  бібліотекарі Ольга Волкунович та Інна Вербицька в ході тематичної відеопрезентації  розповіли молоді про історію Хелловіну, традиції та символіку його святкування в європейських країнах. 

Учасники свята отримали змогу пограти в улюблену гру дублінців - "СНАП-яблуко". До смаку прийшлось студентам і "пекельне печиво" з гарячим напоєм в оригінальних склянках з містичною святковою символікою, і селфі в масках літературних героїв з книжок жахів. Звісно, що після такого дійства поза увагою не залишились запропоновані бібліотекарями книжки.

Чудове свято залишило у молоді багато вражень та значно розширило знання про європейську культуру та традиції народів Європи.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 545 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz