Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Листопад » 12 » Презентації книжкових виставок до Дня пам'яті жертв голодомору
6:12 PM
Презентації книжкових виставок до Дня пам'яті жертв голодомору
"Схилимо голови в скорботі"

12 листопада
в краєзнавчому відділі Котовської центральної районної бібліотеки відбулася презентація документально-книжкової виставки "Ми в цій землі житами проросли, щоб голоду не знали люди вічно...", на який представлені документальні свідчення очевидців та учасників тих страшних подій  на Котовщині, відео та аудіо матеріали, малюнки та твори учнів Котовського району, фотоматеріали та документальні книги, в яких висвітлюються події тих жахливих років. 
Бібліотекар краєзнавчого відділу Н. І. Балабан розповіла присутнім про передумови виникнення голоду на нашій благодатній землі, про його перебіг і наслідки для нашої країни, запропонувала ознайомитись з відеоматеріалами "Хлібна гільйотина" та "Геноцид українського народу".
Презентація книжкової виставки до Дня пам'яті жертв голодомору  "Схилімо голови в скорботі" відбулась і в бібліотеці станції Борщі. До уваги читачів сільської бібліотеки були запропоновані  представлені на виставці документи, фотографії та публікації про геноцид української нації, спогади і свідчення односельців.
Завідувачка бібліотекою Г. М. Трояновська познайомила присутніх  з братською могилою жертв голодомору, похованих в селі Борщі, і хатою, в якій в 1932 - 1933 р.р. годували сільських дітей  кулішем, рятуючи  від голодної смерті.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 991 | Додав: Olga | Теги: пам'ять, Україна, голодомор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz