Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Жовтень » 2 » Прем'єра книги А. Ковальського "Память сердца"
1:33 PM
Прем'єра книги А. Ковальського "Память сердца"

"Поэзия - моя держава, я вечный подданный её..."

 

27  вересня в теплий, сонячний день, коли сама природа святкує початок золотої осені, в центральній районній бібліотеці пройшов літературний вечір, присвячений виходу нової книги Анатолія Дмитровича Ковальського "Память сердца". Ця книжка є дев’ятнадцятою у творчому доробку поета, публіциста, журналіста.

На зустріч були запрошені члени усіх літературних об'єднань міста та району, працівники центральної районної бібліотеки, літературна громадкість міста. Сам Анатолій Дмитрович не зміг бути присутнім на прем'єрі своєї нової книги, але дуже тепло та зворушливо подякував в телефонному режимі всіх присутніх за щирі слова вітання та побажання на свою адресу.

Працівники центральної районної бібліотеки Олена Володимирівна Попова та Інна Сергіївна Вербицька познайомили присутніх з основними віхами творчої біографії Анатолія Ковальського, звертаючись до книжкової виставки "Поэзия - моя держава, я вечный подданный ее...". 

А потім побратими по перу висловили свої думки про нову книгу і кожен зачитав поезію із збірки "Память сердца", яка йому найбільш припала до душі.

 

Додатково про захід читайте на блозі ЦБС   та на сайті "Форпост Котовськ"

Переглядів: 990 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz