Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Лютий » 15 » Прем'єра поетичної збірки
3:22 PM
Прем'єра поетичної збірки

"Босоніж по снігах і травах..." у поетичному салоні "Бестселер"

 

14 лютого в центральній бібліотеці Куяльницької ЦБС панувала святкова та радісна атмосфера. І виною цьому стала  прем`єра першої авторської збірки талановитої поетеси, члена читацького салону "Бестселер" Тетяни Таланцевої  "Босоніж по снігах і травах", яка відбулась в Міжнародний день дарування книжок та Святого Валентина.

Привітати Тетяну Таланцеву з виходом першої книжки прийшли поети: Степан Черноволюк, Людмила Шиманська, Людмила Курченко, Ніна Крутцева, Валентина Сучкова, Валентина Присяжна, Іван Янчевський, Світлана Пирогова, Валентина Мельниченко та бібліотекарі, поціновувачі таланту поетеси.

Відкрили святковий захід ведучі  Олена Попова та Людмила Поросятковська, які запросили присутніх до поетичного світу Тетяни Таланцевої, яка відкриває читачеві реальність людських доль, яких не обминеш, могутність людського кохання та неперевершеної краси природи.

Кожен із присутніх поетів привітав  поетесу з виходом першої  авторської книги  власними віршами- присвятами. 

Приємною несподіванкою для присутніх стала презентація  книжкової виставки "Душа жоржинами цвіте", на якій  були представлені колективні збірки, де друкувалися вірші  Тетяни Таланцевої - а їх вже накопилося чимало.

Теплі вітання прозвучали в цей день  і на адресу присутніх у залі одразу трьох Валентин, талановитих поетес та прекрасних жінок: Валентини Присяжної,  Валентини Мельниченко та Валентини Сучкової, які отримали в цей день сувеніри від майстрині Людмили Курченко та бібліотекарів.

А ще в цьому місяці відзначили особисті ювілеї два члена салону "Бестселер" - Григорій Колесов та Михайло Нізовцов. На жаль, з різних причин вони не змогли бути присутніми на заході, але теплі вітання, пам'ятні подарунки та музичні відео-поздоровлення звучали в залі на їхню честь, які вони змогли почути, завдячуючи сучасним гаджетам.

 Приємним сюрпризом стала прем'єра пісні Степана Черноволюка на слова Олександра Корембліта з його нової збірки "Еще не вечер".

 Багато гарних слів, чудові віршів, тепла дружня атмосфера, визнання творчості, кругова підтримка і радість від спілкування зачаровують і надихають...

Хочеться вірити, що щирі авторські вірші знайдуть своїх читачів, а коло наших поетів розширять молоді талановиті люди.

Детальніше про захід - на блозі ЦБС

Переглядів: 1406 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz