Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Серпень » 25 » Прем'єра нової поетичної збірки наших земляків
8:06 PM
Прем'єра нової поетичної збірки наших земляків

Рідна земля дарує натхнення


21 серпня   в центральній районній бібліотеці в рамках заходу, присвяченого 25-річчю Незалежності України "Під вільним сонцем Україна велична розмаєм цвіте" відбулась велика прем’єра колективної збірки поетів місцевого літературного об"єднання "Промінь" "Променисті рядки". На зустріч з’їхалися гості з усього району: поети і письменники, вчителі-філологи і краєзнавці, бібліотекарі і завзяті шанувальники літературного слова з  бібліотечного салону «Бестселер».

Розпочали зустріч бібліотекарі Олена Попова та Людмила Лукянчук, які висвітили основні віхи становлення і розвитку місцевих літературних обєднань. Керівник літоб’єднання "Промінь" Валентина Прохода привітала присутніх з такою значущою подією в культурному житті нашого міста та района. До привітань приєднались і вчителі шкіл району, вказавши на велике значення місцевої поезії у патріотичному вихованні дітей та молоді.

Директор ЦБС Світлана Дюгаєва запропонувала присутнім підтримати бібліотечну акцію "Жива книга" і проїхати з творчими зустрічами селами нашого району.

На протязі всього святкового заходу  автори декламували вірші з нової збірки та дарували бібліотеці власні поетичні збірки. Звичайно, що до фонду бібліотеки попала і сама книга-іменинниця "Променисті рядки".

По закінченні зустрічі від імені вдячних читачів виступила Тетяна Прохоренкова і побажала поетам подальших творчих успіхів і наснаги.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 572 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz