Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Вересень » 29 » Прем'єра нової авторської збірки
9:08 PM
Прем'єра нової авторської збірки

Життєлюб і оптиміст, з допитливим розумом і мужнім серцем

 

До Всеукраїнського дня бібліотек наш відомий поет Олександр Корембліт презентував в центральній бібліотеці 20-ту авторську збірку "Еще не вечер...". 20 років - 20 авторських збірок!

Ця книга, тільки з'явившись на світ,  одразу принесла перемогу 88-річному поету в загальнонаціональному конкурсі "Українська мова - мова єднання".  До речі, лауреатом цього загальноукраїнського конкурсу Олександр Хильєвич стає вже 5 років поспіль.

Привітати поета з виходом збірки з'їхались його друзі та колеги по перу не тільки з Подільська, а й з сіл нашої громади: Домниці, Новоселівки,  Любомирки. Відкритий, доброзичливий, мудрий - він викликає повагу і захоплення у людей різних за віком і життєвим досвідом. Тому поруч з досвідченими поетами приємно було бачити і молодь.

Бібліотекарі підготували книжкову виставку його авторських збірок. Кожен з присутніх знайшов добрі слова для автора і подякував за уроки життя, які він щоденно надає кожному, хто зустрічається на шляху, а саме - любити життя, цінувати кожен день, бажати кожному тільки того, чого бажаєш собі!

Григорій Колесов підготував для присутніх детальний зворушливий огляд творчості свого друга по перу і по життю.

Навіть бібліотекарів надихнув Олександр Корембліт на творчість. Цікаво представила творчість земляка у віршах в хронологічній послідовності виходу авторських збірок директор ЦБС Світлана Дюгаєва.

Зустріч відбулась в дружній, теплій атмосфері. Багато посмішок, поваги, гарних слів, чудових віршів, неймовірних планів і бажань... Оптимісти рулять! І дуже приємно, що ми маємо причетність до таких людей і таких творчих подій.

Детальніше - на блозі ЦБС

Переглядів: 902 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz