Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2022 » Квітень » 5 » Підтримка захисників України
9:47 AM
Підтримка захисників України

І хлібом, і молитвою, віршом і піснею підтримує громада своїх захисників!

 

Біда ще більше об'єднала простих людей громади. Вже 15 днів працює Пункт прийому допомоги військовим в Публічній бібліотеці ім. Євгена Чикаленка.  До Пункту поступають необхідні сьогодні речі та продукти майже  з усіх сіл Куяльницької громади.

За 15 днів Пункт зібрав і передав військовим тероборони:100 кг цукру, 100 кг борошна, 80 літрів соняшникової олії,  понад тону овочів:  картоплі, цибулі, моркви, капусти, часника.

Діляться селяни і  домашніми яйцями (1685 шт.) смальцем, шкварками, консервацією, медом. Цих продуктів передано військовим сотні банок.  Люди несуть теплі куртки, шкарпетки, светри, приносять ковдри, подушки, матраци.

Одна жіночка через день приносить по 6-8 буханок домашнього хлібу. За цей час  вона випекла та  передала через пункт біля 50 хлібин. А ще молиться за всіх, хто оберігає наш спокій. І хлібом, і молитвою - робить, що може.

Ми вдячні  кожному, хто щодня приходить до центру і приносить необхідні речі нашим військовим, ми вдячні нашим селянам, які діляться всім, що мають. Ми вдячні працівникам, які носять, сортують, вантажать продукти і речі.

Ми вдячні і за хліб, і за молитву,  за пісню, і за шквал аматорської поезії на сторінках "Поетичної мозаїки"  (#війнаімузинемовчать)

Переглядів: 7224 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz