Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Лютий » 2 » Перемога в конкурсі УБА
1:28 PM
Перемога в конкурсі УБА

"Все про Європу" - в районній бібліотеці

 

Центральна районна бібліотека  ЦБС Котовського району отримала перемогу в конкурсі проекту УБА (Української Бібліотечної Асоціації) «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»).
У конкурсі взяло участь 163 бібліотеки з усіх областей України. Конкурсне журі відібрало 83 бібліотеки, у яких в 2016 році буде створено Пункт європейської інформації (Пункт ЄІ).  
Проект передбачає  інформаційно-методичне забезпечення бібліотекарів щодо їх діяльності та активізацію роботи бібліотек з популяризації європейських цінностей та ідей Євроінтеграції серед місцевих громад.
 Координатори з обраних бібліотек пройдуть дводенне навчання, відповідно до графіка, складеного Головним тренінговим центром для бібліотекарів УБА в місті Києві.
В Одеській області разом з нами перемогу вибороли Арцизька центральна районна бібліотека та Ізмаїльська центральна міська бібліотека ім.І.П.Котляревського.
Девізом УБА 2016-го року є: "Бібліотека@: сучасна, креативна, твоя!", і ми розпочинаємо цей рік серед креативних, амбітних та сильних!


 

Переглядів: 656 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz